Vrijwilligers

Het onderhouden van de mountainbikeroutes op de Veluwezoom is een flinke klus, die we alleen kunnen klaren met een groep betrokken vrijwilligers. Hun hulp en betrokkenheid is heel belangrijk, want alleen daardoor kan de MTB-route Veluwezoom blijven bestaan en worden verbeterd waar nodig. Help mee wanneer en waar je kunt!

Wil je helpen?
Voel je betrokkenheid, heb je een keertje tijd over en wil je iets bijdragen aan de route? Bijna elke 1e zaterdag van de maand organiseren we een klusdag. In WhatsApp hebben we een community waar jij je kunt aanmelden.

Daar lees je alle aankondigingen over MTB-route Veluwezoom. Daar doen we oproepen voor grote en kleine klussen waarvoor je je kunt aanmelden. Jullie hulp en betrokkenheid is heel belangrijk, want alleen daardoor kan de MTB-route Veluwezoom zo bestaan en verbeteren waar nodig. Help dus alsjeblieft mee wanneer en waar je kunt!

Onze community kent drie lagen. De eerste laag, dat zijn mensen die meelezen in de groep Aankondigingen. Het tweede niveau noemen we de ‘crew’: betrokken en actieve vrijwilligers die met enige regelmaat meehelpen met klussen aan de route. Afhankelijk van je inzet kun je dan ook meelezen en reageren in die groep. De derde laag, genaamd Beleid & Communicatie, bestaat uit drie vrijwilligers en Natuurmonumenten: de community-coördinator, de routecoördinator en de communicatiecoördinator.

Bij elke oproep die we doen kun je je via een peiling of poll aanmelden. E.e.a. spreekt voor zich. Nogmaals; we nodigen je uit voor de community waar we snel weer iets van ons laten horen. #Traillove! 😊