Status & tips
Veluwezoom on Trailforks.com


Tip, start bijvoorbeeld in Velp bij Buitenplaats Beekhuizen. Vanaf de parkeerplaats 0,9 KM over het beton fietspad omhoog fietsen en pak daar de rode MTB-bebording op en fiets de route tegen de klok in voor de – in onze ogen – mooiste mountainbike beleving.. !

Geen zin in het hogere noordelijke deel en wil je meer km’s maken in het zuiden? Download dan onze GPX die de route met een twist inkort maar maximaal HM’s biedt…

Daarnaast heeft Natuurmonumenten een samenwerking met restaurants de Heideroos (Eerbeek), de Harmonie (Laag Soeren) en de Thermiekbel (zweefvliegveld Terlet). Tijdens de openingstijden zijn hier ook faciliteiten voor mountainbikers.

De Priesnitzhoeve in Laag-Soeren is een charmant steunpunt van Natuurmonumenten met koffie & lunch, B&B en tevens faciliteiten voor mountainbikers. In de omgeving vind je veel campings!

Horeca; tip, neem altijd voldoende proviand en te drinken mee. Je fietst op de MTB-route langs paviljoen De Posbank, eetkraampje Koepel de Kaap, Pannenkoekenhuis Carolinahoeve. Restaurant Woodz ligt vlak bij de route en is via de rode MTB-route te bereiken.

Verhuur van mountainbikes
MTBCLINIC.NL in Velp (tevens MTB-werkplaats, Bed&Bike en clinics) en Veluwe Actief in Rheden (tevens arrangementen en groepsactiveiten)

Overnachting
Er zijn veel overnachtingsplekken.

Neem contact met ons op als je specifieke vragen hebt, we kunnen desgewenst specifieke GPS bestanden of routes voor je samenstellen! We ontwerpen nog een nieuwe online kaart met meer informatie over parkeer- en start plaatsen, fietswinkels en inzet van hulpdiensten.