MTBROUTElogo_zwarttransparant

Trail verbetering

Wat een opkomst op de leem-testdag twee weken geleden! Jong en oud is lekker aan de slag geweest. Dank voor de inzet! Ook afgelopen zaterdagen is er hard doorgewerkt.
Meer leem is nu onderweg, maar let op: leem is niet heilig en regen blijft nodig! De afgesloten paden zijn dus helaas nog steeds dicht.

We werken op zaterdag 6 en 13 juni verder aan het verstevigen van de mulle paden. Geef je snel op!
IMG_2900

Opening Niner Shooting Mountain trail met veiling Niner Jet 9!

De opening van de nieuwe NSM-trail wordt gevierd met de veiling van een hele dikke Niner Jet 9 !
Met de opbrengst draag jij je steentje bij en koop je een mooie mountainbike. Help ons en geef het door!

De Niner Shooting Mountain Trail
De NSM trail kon al even gereden worden maar is de afgelopen weken verder op de schop gegaan. Er zijn o.a. nieuwe 'jumps' toegevoegd. Deze verdienen e
en nieuw bordje met het aantal diamanten dat aangeeft hoe technisch en risicovol de betreffende hindernis is. De jumps op de NSM zijn geclassificeerd op één diamant (E1).

Stukje oud 'terug' na doorlopen vergunningstraject

Het stuk over de heide bij de brandtoren werd afgelopen winter 1 grote modderbak. Het begin van de Teerose trail is nu iets verlegd richting Parkeerplaats Brandtoren en nadat je over de (rode) Teerose en Granny bent gereden zijn er nieuwe palen en borden geplaatst en vervolg je nu met medewerking van de Gemeente Rheden de route achterom de Buitenplaats Beekhuizen richting Emma Pyramide. Eenmaal de weg overgestoken houdt het (voorlopig) op en leiden groene startpunt route bordjes je over verhard fietspad terug richting Parkeren Brandtoren!
Schermafbeelding 2020-05-17 om 17.51.41
Schermafbeelding 2020-02-26 om 14.55.31

Jij hebt je aangemeld...

De tijd vliegt als je samen met andere bikers lol hebt aan het werken aan je eigen parcours. Daarnaast is er nog veel meer te doen. Wil jij je steentje bijdragen aan het verbeteren van de MTB-route Veluwezoom?

Je hebt je eerder opgegeven, dus daarom krijg je dit bericht. Tof als je inhaakt of ook alleen maar komt kijken&kennismaken met je fietsvrienden want wij zijn op zoek naar allerlei talenten !
facebook email website