Kaart & tips

De onderstaande kaart geeft een overzicht van alle routes in NP Veluwezoom. Je kan naar waar bepaalde delen van de route wel of niet kan laten weergeven door links op het -icoontje te klikken.

Klik hier voor de fullscreen kaart

Afsluitingen en omleidingen
Het kan voorkomen dat vanwege onderhoud of weersomstandigheden, delen van de route tijdelijk afgesloten zijn. Ter plekke is dan een omleiding aangegeven. Op de interactieve kaart staan de actuele afsluitingen en omleidingen in het geel aangegeven. Deze staan ook vermeld onder het kopje Laatste Nieuws.

Startpunten
Er zijn 3 officiƫle startpunten van de route:

Bike and Eat (Loenen)
Bosque Vier&Ontmoet (Eerbeek)
De Lappendeken (De Steeg)

Uiteraard zijn ook de overige parkeerplaatsen in en rond het gebied beschikbaar, maar vanaf die plekken zal je zelf je weg moeten vinden naar de routes.

GPX
De routes zijn uitgepijld en een gpx-bestand is dus niet per se nodig om de weg te vinden. Voor de liefhebbers zijn op mtbroutes.nl de gpx-bestanden te vinden op de pagina van de groene gravelroute en de blauwe MTB-route. De gpx-bestanden van de rode trails en de aanrijroutes vanaf de startpunten vind je als losse bestanden onder de “Download alle GPX bestanden (zip)”-knop op de pagina van de blauwe MTB-route.

Verhuur van mountainbikes
Mountainbikes kunnen gehuurd worden bij MTBCLINIC.NL in Velp (tevens MTB-werkplaats, Bed&Bike en clinics) en Veluwe Actief in Rheden (tevens arrangementen en groepsactiveiten).

Neem contact met ons op als je specifieke vragen hebt, we kunnen desgewenst specifieke GPS bestanden of routes voor je samenstellen!