Start & tips

Tip, start in plaats van het drukke bezoekerscentrum van Natuurmonumenten bijvoorbeeld in Velp bij Buitenplaats Beekhuizen (0,6 KM fietsen).

Daarnaast heeft Natuurmonumenten een samenwerking met restaurants de Heideroos (Eerbeek) en De Harmonie (Laag Soeren). Tijdens de openingstijden zijn hier ook faciliteiten voor mountainbikers.

De Priesnitzhoeve in Laag-Soeren is een charmant steunpunt van Natuurmonumenten met koffie & lunch, B&B en tevens faciliteiten voor mountainbikers.

Horeca; je fietst op de MTB-route langs het Pannenkoekenhuis Carolinahoeve (tip voor groepen; te huur) en restaurant de Ruif. Restaurant Woodz en paviljoen De Posbank liggen vlak bij de route.

Verhuur van mountainbikes
MTBCLINIC.NL in Velp (tevens MTB-werkplaats, Bed&Bike en clinics) en Veluwe Actief in Rheden (tevens arrangementen en groepsactiveiten)

Overnachting
Er zijn veel overnachtingsplekken.

Neem contact met ons op als je specifieke vragen hebt, we kunnen desgewenst specifieke GPS bestanden of routes voor je samenstellen! We ontwerpen nog een nieuwe kaart met meer informatie over parkeer- en start plaatsen, fietswinkels en inzet van hulpdiensten.