We gaan deze vrijdag en zaterdag groot en klein snoeien aan nieuwe stukken vanaf Beekhuizen.. Eerst nog een opmerking bij het artikel van Velozine;

Eindelijk: Veluwezoom 2.0 in de maak!

Goed om hier aan jullie te benadrukken dat we, in tegenstelling tot sommige berichten, de zuidwal van de Veluwezoom route niet verlaten! Bij Beekhuizen (tussen de brug/vleermuizen kelder en het bezoekerscentrum van NM) verlaten we het landgoed maar de mooiste en kenmerkende stukken van de zuidwal, bijvoorbeeld vanaf het bezoekerscentrum langs de Schietbergseweg en Rhederoord blijven bestaan en worden zelfs uitgebreid. Bovendien krijgen we dichter bij Velp en richting de Carolinahoeve nog meer extra hoogtemeters. Karst van MTBCLINIC.NL heeft een grote gedetailleerd topografische kaart en kan je ook vertellen over de nieuwe route.

Geef het vooral door aan je fietsmaten..

We zijn gestart met verschillende werkzaamheden, we hebben een meer dan goed en prettig dialoog met de terreinbeheerder en bovendien een fantastisch uitgangspunt, namelijk de Veluwezoom ;-)

Stay tuned. Dan over aanstaande vrijdag en zaterdag:

We gaan op nieuwe routestukken groot/klein snoeien en ruimen. Zodat het spoor duidelijk wordt en de machine erlangs kan. We verzamelen vrijdag en zaterdag 10.00 uur op de parkeerplaats bij Buitenplaats Beekhuizen. Wil je meerijden vanuit Rheden dan spreken we om 09.45 uur af op de parkeerplaats van het bezoekerscentrum Natuurmonumenten in Rheden en zoals gebruikelijk gaan we door zolang het leuk is..

Zorg voor een snack onderweg en eventueel werkhandschoenen. Er zijn al enkele aanmeldingen, reageer via mail als je van plan bent om te komen zodat we het juiste materiaal meenemen en kunnen afblazen mocht er een dik pak sneeuw liggen.

Bel altijd met vragen en opmerkingen; +31637289688

MTB Veluwezoom

Vlaggen
facebook website email