Afgelopen zaterdag 17 november zijn we met 5 vrijwilligers gestart met nieuwe stukken MTB-route. Het was vooral snoeien en ruimen door soms dicht bos. Het wordt een (pittige) lus van circa 6-7 km en een (test) onderdeel van de toekomstige (groene) vernieuwde MTB-route.

Afgelopen dinsdag 20 november heeft Natuurmonumenten het pad schoon gemaaid, een mooie natuurlijke trail is aan het ontstaan die met een beetje mazzel - en na noeste arbeid - binnenkort kan worden ingereden. Verder wordt door 2 man rustig verder gesnoeid en geruimd. De Facebook pagina krijgt deze week een flinke boost. We gaan de website verder vormgeven. Tot slot, we zijn ook gevraagd om met een ander toekomstig onderdeel van de vaste hoofdroute te starten.

We komen dus langzaam op stoom.. ;-)

We gaan zaterdag 24 november om 11.00 uur door met het werk in het bos nabij Parkeerplaats de Plaghak (hoek Schaapsallee/Plaggenweg). Kom kijken of helpen, we gaan door zolang het leuk is en het wordt vooral bladblazen & harken om het pad zo schoon mogelijk te krijgen.

Laat weten als je wilt meerijden vanuit Rheden; dan spreken we om 10.45 af op de parkeerplaats van het bezoekerscentrum in Rheden.

Materiaal wordt verzorgd. Zorg ervoor dat je zelf wat te eten en te drinken bij je hebt. Zorg voor een lange broek (en sokken over de broek) om teken te weren.

Tot slot, we kunnen alle soorten hulp goed gebruiken, van de organisatie tot en met het werken zelf - bel altijd met wensen, vragen en opmerkingen; 0637289688

MTB Veluwezoom

20181117_120403_verkleind
facebook website email