In de wintermaanden hebben we hard gewerkt, voornamelijk bij de aanleg van de nieuwe route. Ter ondersteuning van de werkzaamheden met handgereedschap is afgelopen maand een elektrische kruiwagen aangeschaft. Ook is op verschillende plekken een kraantje ingezet. Het resultaat is dat de beoogde trails nu ook daadwerkelijk zijn aangelegd. De markering volgt daarna, waarna ze kunnen worden vrijgegeven voor gebruik.

In verband met wet en regelgeving (het broedseizoen is gestart) mag er nu niet meer met een kraantje gewerkt worden. Wij gaan echter door met het bouwen van een bruggetje en wij hebben nog een achterstand in het afwerken van paden.. Komende maanden gaan we alle (!) routepalen vernieuwen en de nieuwe route be-borden. Een flinke opgave. Geef je alvast op als je daarbij wilt helpen dan kunnen we die werkzaamheden gaan plannen.

Aanstaande zaterdag starten wij weer rond 10.00 uur. Wil je helpen?

Reageer via deze email zodat we het juiste materiaal meenemen en je naar de goede plek kunnen sturen. Neem een snack voor onderweg mee en eventueel werkhandschoenen.

Bel altijd met vragen en opmerkingen; +31637289688

MTB Veluwezoom

IMG_0021
facebook website email