Can you dig? (Last minute)

Goed nieuws.. Afgelopen week hebben we samen met Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kastelen bij de mountainbikevereniging Last Gear uit Eerbeek verteld over onze routeplannen en de ontwikkelingen tot heden. De opkomst was groot! Leuk om te zien en te doen; veel dank aan Last Gear voor deze mogelijkheid!

Sinds dit weekend ligt er ook bij Last Gear in Eerbeek en Goossens Tweewielers in Velp een schets van de nieuwe route. Bij MTBCLINIC.NL in Velp hangt al langer een gedetailleerde topografische kaart en krijg je alle uitleg die je wenst!

We ontvangen verzoekjes voor onderhoud aan de bestaande route, supertof, die gaan we uitvoeren! Morgen en zaterdag 16 februari 2019 werken we verder aan iets moois!

Afhankelijk van de opkomst gaan we op nieuwe routestukken groot/klein snoeien en ruimen en een (fantastisch) nieuw aangelegd pad afwerken ;-)

Wil je weten waar? Kom helpen, Last minute morgen en zaterdag verzamelen we om 10.00 op verschillende plekken: er zijn al enkele aanmeldingen, reageer via de mail als je van plan bent om te komen zodat we het juiste materiaal meenemen en je naar de goede plek kunnen sturen.

Oh ja, zorg voor een snack onderweg en eventueel werkhandschoenen.

Bel altijd met vragen en opmerkingen; +31637289688

MTB Veluwezoom

To work
facebook website email