Afgelopen week hebben wij met 4 man de (mooie) afdaling langs de lange weide nabij Buitenplaats Beekhuizen schoon gemaakt. Al het rottende bladmateriaal en bagger hebben we handmatig verwijderd. Een zware klus met een mooi resultaat!

We gaan aanstaande vrijdag 21 december om 10.00 uur door met regulier onderhoud op de bestaande route en met een aantal noodzakelijke ingrepen op de Plaggenronde. Wil jij je meehelpen aan het verbeteren van de MTB-route Veluwezoom?

Je hebt je je eerder opgegeven, dus daarom krijg je deze uitnodiging. Tof als je inhaakt of alleen maar komt kennismaken.

We spreken vrijdag af om 10:00 uur op de parkeerplaats van het bezoekerscentrum in Rheden zodat je kunt meerijden. We gaan door zolang we zin hebben.

Materiaal wordt verzorgd. Zorg ervoor dat je zelf wat te eten en te drinken bij je hebt en eventueel werkhandschoenen. Reageer via Facebook (bij het evenement via de button “ Gaat”) of op deze mail als je van plan bent om te komen want de weersvoorspelling is slecht, wellicht zelfs te slecht om die dag bagger te scheppen.

Bel altijd met vragen en opmerkingen; +31637289688

MTB Veluwezoom

To work
facebook website email